TUTUNAMAYANLAR

02-05-2021 18:44
TUTUNAMAYANLAR

TUTUNAMAYANLAR- Bir Pole Klasiği

 

Havalar ısınıyor, bu da demek oluyor ki kaygan pole günleri geldi çattı. Size bugün antrenmanlarınızda en az "cırrk”lamanız için birkaç püf noktası toparladık.

 

·      Her zaman yanınızda bir el havlusu bulundurun. Elinizi poponuza sürmek bir refleks haline geldi biliyoruz. Fakat ellerinizi havluya silmek çok daha etkili bir yöntem emin olabilirsiniz.


·      Pole’unuzu düzenli olarak silip temizleyin. Alkol bazlı mutfak temizleyicileri ve mikrofiber bezler krom pole’ları temizlemek için birebirler.


·      Derslerden önce duş alın ve nemlendiriciyi unutun. Nemlendirici terlediğinizde sizi "cırk” diye kaydıracaktır. Cilt bakımınızı pole derslerinizden sonraya saklayın.


·      Kol ve karın kaslarınızı geliştirmek, tutuşunuzu güçlendirmenin önemli bir yoludur. Bu şekilde tutuşunuza binecek yük hafifleyecektir.


·      Tutuş egzersizleri çalışın. Stres topu ve benzeri aparatlarla el-parmak kaslarınızı çalıştırmak tutuşunuzu güçlendirebilir. Barfiks çalışmak da faydalı olacaktır.


·      Tutuş yardımcısı olmadan çalışın. Biliyoruz, tutuş yardımcısı solüsyonlar olmazsa olmazımız. İşimizi çok kolaylaştırıyor, onlarsız antrenmanlar zor geçiyor. Bu yardımlar olmadan, en azından kendinizi güvende hissettiğiniz hareketleri çalışmak faydalı olacaktır.


·      Tıraş kremi ve Saç spreyi. Evet. Bu konvansiyonel olmayan ürünler özellikle vücut tutuşlarında iyi birer yardımcıdır. Cildiniz kuruluktan dolayı kayıyorsa tıraş kremi cildinizi yağlandırmadan tutunabilecek nemi verir. Saç spreyi de, çok terleyen bölgeler hariç, güzel bir tutuş sağlar.

 

Bu püf noktalarıyla yazı daha az kaygan geçirmenizi umuyoruz. Artık daha da kayarsanız, belki de kendinize bir lateks tulum almayı düşünebilirsiniz?


 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.